Защо бихте искали Mercedes-Benz, когато направо може да си купите

...
Защо бихте искали Mercedes-Benz, когато направо може да си купите
Коментари Харесай

Чуден шик на колела

Защо бихте желали Mercedes-Benz, когато напряко може да си купите друг метод на живот? Шарен и на колела. Циганска каравана, която ви дава свободата да пътувате на всички места, да зяпате звездите вечер, да ловите риба на брега, а след това да я печете на живия огън пред радостната си къщурка.

В Бристол, Англия, се намира дребна компания, специализирала се в направата на тези чудни каравани – те са ръчно направени, пригодени да се слеят с колата ви и да отпътувате дружно далеко. Собственикът и баш-майстор Грег стартира бизнеса си след невероятния интерес, провокиран от караваната, която направил за себе си. И в действителност има златни ръце.

Не е нужно да си бродяга, с цел да откриеш удоволствието от сводното пътешестване. В същото време, не си лишен от битовия комфорт, тъй като в караваните на Грег има място за печка, мивка, масичка и столчета. И още – комфортна спалня, лавици за нужни дрънкулки, гардероб. Децата са щастливи, възрастните предоволни. Ако не желаете да си купувате каравана, може единствено а я наемете – Грег предлага и това.

Но в случай че сте попаднали в плен на номадската романтика, ще би трябвало да подготвите в началото £15,000. Това е базовата цена за изобретението от дърво, в което не са включени мебелите и боядисването, което си е много пипкава работа.

Снимки:

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР