Защо беше освободена от поста изпълнителен директор на Автомагистрали Десислава

...
Защо беше освободена от поста изпълнителен директор на Автомагистрали Десислава
Коментари Харесай

Смях и кискане в парламента за рокадите в Автомагистрали: Как хората на Радев били изчегъртани

Защо беше освободена от поста изпълнителен шеф на " Автомагистрали " Десислава Христова? На този въпрос на някогашния районен и зам.-регионален министър и сегашен народен представител на ГЕРБ Николай Нанков актуалният районен министър Гроздан Караджов отговори просто - променихме устава.

По-скоро се обременява опцията да се вземат бързи и оперативни решения, по тази причина вместо двама шефове остава един - по този начин Караджов изясни за какво Христова си потегли. Нанков обаче уточни, че е освободен и втория шеф - Иван Станчев, а е назначен Евгени Генчев, който бил уволнен по времето на Христова и Станчев като основен инженер на сдружението и като шеф на " Експлоатация и поддръжка ".
Нови шефове поемат " Автомагистрали "
Цветан Петков и Евгени Генчев са новите шефове на " Автомагистрали ". Те влизат в Съвета на шефовете, като измененията занапред ще бъд...
Прочети повече
Нямаме информация дали Христова се проверява, добави районният министър.

" Хората на Радев, които стачкуваха против Борисов, да бъдат по подобен метод изчегъртани - забавни са тези процеси ", сподели през смях Нанков, визирайки думи на Христова, че е протестирала против ръководството на Борисов. За Христова и работата ѝ обаче пред Actualno.com приказва индивидът, подал сигнал против нея - ПОДРОБНОСТИ!

Още: Има ли финансов интерес зад освобождението на шефката на " Автомагистрали " - причините на Десислава Христова (ВИДЕО)

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР