Защитниците на вицепремиера Валери Симеонов отмениха насрочения за утре протест

...
Защитниците на вицепремиера Валери Симеонов отмениха насрочения за утре протест
Коментари Харесай

Защитници на Валери Симеонов: Всичко, което се прави в държавата, е благодарение на него

Защитниците на вицепремиера Валери Симеонов анулираха планувания за на следващия ден митинг в поддръжка на оставането му във властта, откакто самият той ги прикани за анулация. Решението е взето, тъй като по този начин сме решили, изясни пред Дарик Иван Новоселски от Националното съдружие " Българска домашна ракия ", един от уредниците на контрапротеста. В анулираната самодейност за отбрана на вицепремиера се включиха също Националното съдружие на търговците и превозвачите на горива, националните работодателски организации, както и Асоциацията за здравословно хранене на децата, от която оповестиха, че Валери Симеонов способства за постоянното ръководство на страната посредством откриване на покупко-продажби, прекъсване на обири и храброст това бъде казвано на глас.

 
Националното съдружие " Българска домашна ракия ", в което членуват над 1500 казанджии, застава твърдо зад вицепремиера Валери Симеонов. Сред аргументите е поддръжката от страна на Симеонов към дребните притежатели на казани, уточни Иван Новоселско, ръководител на управителния съвет на сдружението.
 
„ Всичко, което се прави в тази страна, е с помощта на Валери Симеонов. Ние го пазиме, тъй като той ни отбрани едно време, когато пуснаха този закон и не трябваше да работим в годината 6 месеца. Именно той ни отбрани и той ни покри. Неговата партия ни обезпечи и рейсове и всичко “, сподели Новоселски.

-->
 
Сред претекстовете за отбрана на вицепремиера е и неравенството сред обособените групи от хора с увреждания.
 
„ Пенсионер с един крайник, който няма кой да го гледа, той е на 200 лв., а за инвалидите го гласуваме в Народното събрание и им подсигуряваме 930 лв.. Точно тези, които подвигат стачка в този момент и желаят оставката на Валери Симеонов “, добави той.

 
От Асоциацията за здравословно хранене на децата също поддържаха вицепремиера Валери Симеонов, в името на стабилността на страната и излизането от омагьосания кръг на непрекъснатото осъществяване на избори.
 
„ Кой какво е споделил, Валери Симеонов или Волен Сидеров, къде са ги снимали, това си е тяхна отговорност. Те си носят цялостна отговорност какво са споделили. Дали ще се извинят, или не, никой не го успокоява едно опрощение. Въпросът е устойчиво държавно управление и този народ да се развива. Народът бяга от тази страна “, сподели Иван Дойчев, заместник-председател на асоциацията.

 
Дойчев уточни и своето виждане за приноса на Валери Симеонов към постоянното ръководство на страната:
 
„ Понастъпи този и оня по някакъв метод за някакви покупко-продажби, приватизации. Той не се свени да го покаже. Изкара някои хора, че трябват да връщат някакви пари. Ние желаеме да спре кражбата на тази страна и някой да има храброст да излиза и да го споделя “.
 
По-рано през днешния ден вицепремиерът Валери Симеонов благодари на бранителите си и ги прикани да анулират протестната проява, защото тя не е нужна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР