Защитникът Виктор Линдельоф ще пропусне двубоя на с Уест Хем

...
Защитникът Виктор Линдельоф ще пропусне двубоя на с Уест Хем
Коментари Харесай

Линдельоф пропуска мача с Уест Хям, тъй като е последвал съдбата на Кансело

Защитникът Виктор Линдельоф ще пропусне дуела на с Уест Хем този уикенд, защото домът му е бил посетен от крадци, сходно на , който се разигра напълно неотдавна.
Инцидентът се е случил, до момента в който Юнайтед играели с Брентфорд в сряда вечер. Семейството му е невредимо, само че е било насила да се крие от крадците и е изживяло същински потрес.
" Потвърждаваме, че е имало щурм в дома на Виктор Линдельоф по време на гостуването против Брентфорд. Семейството му, което е било в дома по това време, останало невредимо, само че било мощно разтърсено. Това било стресиращо прекарване за тях, и за Виктор, когато научил за случилото се след мача, като клубът им обезпечава цялостна поддръжка. Окуражаваме всеки с информация по отношение на закононарушението да се свърже с полицията ", споделиха " алените дяволи " в свое изказване.
Запитан за случая по време на конференцията си преди срещата с Уест Хем, мениджърът на Юнайтед Ралф Рангник удостовери, че е дал отмора на Линдельоф и че 27-годишният футболист няма да бъде разполагаем за събота.
" Говорих с него на дълго и на необятно по време на полета ни назад от Лондон, като разговаряхме и тази заран за към 20-25 минути. Той ми сподели какво в действителност се е случило и че е било доста травматично прекарване, изключително за брачната половинка му и даже за тригодишния му наследник ".
" Той ми сподели, че тъкмо сега желае да остане в дома си. Не желае да оставя жена си и фамилията му сами, което изцяло разбирам, бидейки татко на две деца. Съгласихме се, че той няма да тренира през днешния ден и няма да бъде разполагаем за мача на следващия ден ", разясни Рангник.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР