Защитникът Стивън Перейра напусна ЦСКА-София след само осем изиграни мача

...
Защитникът Стивън Перейра напусна ЦСКА-София след само осем изиграни мача
Коментари Харесай

Защитник се сбогува с "ЦСКА-София" в интернет

Защитникът Стивън Перейра напусна " ЦСКА-София " след единствено осем изиграни мача в Първа лига. Роденият в Холандия национал на Кабо Верде разтрогна контракта си по взаимно единодушие, откакто по този начин и не съумя да се наложи в състава. На прощаване 25-годишният футболист се обърна към управлението и почитателите на " алените " и им благодари за поддръжката в интернет.

" Благодарен съм за безусловната обич, новите другарства, фантастичната поддръжка, скъпите уроци, невероятната пристрастеност и страхотните победи! Благодаря на треньорите, съотборниците, на всички хора в България, само че най-много благодаря на алената войска ", написа Перейра във Facebook.

Часове по-късно стана ясно, че роденият в Ротердам защитник ще продължи кариерата си в Португалия. Местният в. " А Бола " заяви, че Стивън Перейра се е схванал за 2-годишен контракт с първодивизионния " Санта Клара ".

Перейра беше притеглен в " ЦСКА-София " от Нестор Ел Маестро предишното лято и при започване на сезона играеше относително постоянно. След промяната на треньора с Любослав Пенев Перейра последователно загуби титулярното си място, а дефинитивно остана без доверие, откакто с автогол донесе успеха на " Левски " с 1:0 в столичното дерби от Първа лига през февруари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР