Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи посочи отбора, който не би

...
Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи посочи отбора, който не би
Коментари Харесай

Бонучи не иска Тотнъм за съперник в Шампионската лига

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи уточни тима, който не би желал да срещне на 1/8-финалите в Шампионската лига. Това е Тотнъм, който неотдавна беше стихотворец от Жозе Моуриньо.

“Ако би трябвало да избера тим, който да избегнем, бих споделил Тотнъм. Моуриньо е кадърен да им придаде нещо в допълнение в избрани мачове. Много неща могат да се трансформират до 1/8-финалите, само че с тази промяна на наставника Тотнъм са назад в играта, при цялото ми почитание към Маурисио Почетино. Може спечелването на първото място в групата да е изглеждало елементарно, само че това в никакъв случай не е по този начин. Направихме добра серия от мачове и постигнахме първата си цел. В момента мислим само за шампионата.
'Mourinho may give them something extra'

Juventus defender Leonardo Bonucci picks Tottenham as the team he wants to avoid in Champions League knockout stageshttps://t.co/gML9WtZpTA
— MailOnline Sport (@MailSport) November 29, 2019 Интер? Знаехме, че ще се завърнат както в шампионата, по този начин и в Шампионската лига. Ние обаче сме съсредоточени върху нашата си работа и не гледаме другите. Ситуацията с Кристиано Роналдо? Обсъдихме го, най-важното е да има някой подготвен, когато другите не са в най-хубавото си физическо положение. В последните няколко мача имаше играчи, повече от един, които демонстрираха, че са във върхова форма. Роналдо е част от колектива. Състезателният дух повдига равнището на тренировките, както и това на тима по време на мачовете. Целта е да сме конкурентоспособни от март нататък. Матайс де Лихт? Може да се видят качествата му на огромен футболист и развиването му. Той е непретенциозен и ще се трансформира в един от най-добрите”, съобщи Бонучи пред Sport Mediaset.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР