Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини потвърди, че ще напусне клуба

...
Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини потвърди, че ще напусне клуба
Коментари Харесай

Джорджо Киелини потвърди: Напускам Ювентус

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини удостовери, че ще напусне клуба в края на сезона. Лидерът в състава на „ Старата госпожа “ разгласи решението си след провалянето във финала за Купата на Италия.

„ Последните 10 години бяха страхотни и в този момент момчетата би трябвало да продължат напред. Направих каквото можах и се надявам да оставя нещо след себе си “, показа бранителят.

„ В понеделник ще се сбогувам с моя стадион и тогава, в случай че имам още сили, мога да взема присъединяване във Флоренция за последно “, добави 37-годишният Джорджо Киелини.

„ Това е напълно мой избор, веселя се, че си потеглям като играя на толкоз високо равнище. От доста години споделям, че не желая да завърша, когато към този момент не мога да играя на същото равнище. Дадох всичко от себе си и ще бъда най-отдаденият почитател на Ювентус. След толкоз години в клуба не можеш просто да се оттърсиш от възприятията си “, сподели още Джорджо Киелини.

С отбора от Торино бранителят завоюва 9 пъти италианското състезание и един път купата във второто равнище на страната. Той победи с Купата на Италия и Суперкупата 5 пъти.

Най-вероятно кариерата на бранителя ще продължи в Съединени американски щати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР