Защитникът на Уест Хем попадна в скандал, след като показа

...
Защитникът на Уест Хем попадна в скандал, след като показа
Коментари Харесай

ВИДЕО: Играч на Уест Хем загази след клип, в който бие котките си

Защитникът на Уест Хем попадна в скандал, откакто сподели грубо отношение към животни. Британският таблоид " The Sun " разгласява видео, на което французинът бие котката си. То е снимано в дома на футболиста от брат му след успеха на " чуковете " над Кидърминстър в четвъртия кръг на ФА Къп.
Зума към този момент се извини за постъпката си и увери, че домашните му любимци са добре. " Съжалявам. Извинявам се на тези, които бяха шокирани от това видео. Двете ни котки са добре и са здрави. Нашето семейство ги обича и се грижи за тях, това беше изолиран случай, който няма да се повтори ", споделя бранителят, представен от " Sky Sports ".
От Уест Хем също излязоха с изказване, в което даде обещание да вземе ограничения по отношение на Зума. " Уест Хем недвусмислено осъжда дейностите на нашия състезател Курт Зума в оповестено видео. Говорихме с Курт и ще разгадаем въпроса вътрешно, само че бихме желали да стане ясно, че по никакъв метод не оправдаваме жестокостта във връзка с животните ", се споделя в изказването.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР