Защитникът на Уест Бромич Джони Еванс ще премине в Лестър,

...
Защитникът на Уест Бромич Джони Еванс ще премине в Лестър,
Коментари Харесай

Джони Еванс става лисица

Защитникът на Уест Бромич Джони Еванс ще премине в Лестър, оповестява “Скай Спортс”. Бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед се е съгласил да премине в редиците на “лисиците”, а по-късно е била задействана и освобождаващата уговорка на футболиста на стойност 3 милиона паунда. Тази уговорка в контракта на играча стана дейна след изпадането на Албиън в Чемпиъншип.
SKY SOURCES: Jonny Evans agrees to join @LCFC from @WBA after the club met his £3.5m relegation release clause. #SSN pic.twitter.com/I8FDpyTkmt
— Sky Sports News (@SkySportsNews) June 6, 2018 Джони Еванс мина в Уест Бромич от Манчестър Юнайтед през лятото на 2015-а година, когато Луис ван Гаал реши, че не се нуждае от услугите на бранителя. Той има 70 мача и две попадения на сметката си за националния тим на своята страна, три трофеи на Англия, две купи на Лигата, както и международното клубно състезание през 2008-ма година. Еванс бе спряган с трансфер в Арсенал и Манчестър Сити през последните няколко трансферни прозореца, само че в последна сметка някогашния " червен демон " ще пази цветовете на Лестър от идната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР