Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров за пореден път демонстрира ексцентричния

...
Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров за пореден път демонстрира ексцентричния
Коментари Харесай

Бодуров: Готвим се за Ирак! Каранга ще го изкъртят в Англия

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров за следващ път показва ексцентричния си темперамент, като показа, че в случай че Фернандо Каранга играе в Англия, " напряко ще го изкъртят ". Националът дефинира и към този момент някогашния водач на " алените " Антон Недялков, който мина в американския Далас, за най-хубавия състезател в селекцията на Стамен Белчев.

" Лагерът в Сандански е много тежък, само че това е за наше положително, с цел да ни е по-леко в шампионата. Направо се готвим за Ирак, за бойци... По принцип с топка е по-добре, по-тежки от психическа гледна са упражненията без топка, само че треньорите се пробват да ни разнообразяват ", съобщи Бодуров пред сътрудниците от " Livesport ".

" Когато отидох в Чемпиъншип, се чудех по какъв начин е допустимо крило, което тежи 90 кг, да тича толкоз бързо. Примерно Каранга, в случай че играе там, напряко ще го изкъртят. Там се играе силов, пряк футбол ", прям бе бранителят, след което добави: " За мен Антон Недялков беше най-хубавият футболист в ЦСКА, нека не се усети неналичието му. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР