Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов, който днес се

...
Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов, който днес се
Коментари Харесай

Турицов: Яд ме е, че загубихме от Лудогорец и за Шегоян, ще се опитаме да спечелим с 4:0 и следващите мачове

Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов, който през днешния ден се завърна в състава на “червените ” при успеха им с 4:0 над Хебър след изтърпяно наказване от два мача, разгласи, че се надява тимът му да завоюва с подобен резултат и идващите турнирни дуели.
 ЦСКА - София громи и оглави efbet Лига ЦСКА - София громи и оглави efbet Лига
“Бих споделил, че се представихме на много високо равнище. Владеехме мача от първата до последната минута. Играхме това, което искахме. Опитахме се да осъществим на 100% това, което ни беше споделил треньорът, и мисля, че се получи.

Всеки три точки са значими. Яд ни е, че загубихме от Лудогорец, тъй като играхме добре, само че това е животът. Някой път играеш добре и губиш, различен път не играеш добре, само че печелиш. Затова съм щастлив, че победихме през днешния ден.

Първото място единствено ни стимулира да го задържим до дъно. Засега ще играем в тази система. Каквото каже треньорът, се опитваме да осъществим нещата.

Не е добре, че съм изцяло здрав, само че не можах да оказа помощ на тима в предходните два мача. Това е моя виновност, изцяло съм склонен с решението на съдията. Ще се опитам да не го направя още веднъж.

Няма слаб тим. От първата до осмата позиция разликата е 3-4 точки. Това, че сме спечелили с 4:0, не може да ни подведе. Ще се опитаме и идващите мачове мачове да играем по същия метод и да спечелим със същия резултат.

Когато не играем на нашия стадион, ще е по-трудно. Но такава е програмата. Трябва да играем на 100% и да печелим. Напълно сме подготвени да играем четвъртък-неделя ”, сподели Турицов във връзка на тево, че на “червените ” предстоят четири следващи гостувания.

“Яд ме е за него, тъй като щеше да се усеща по-добре след маркирания гол, само че не съм разглеждал обстановката. Не знам дали е имало фал. Все отново е футболист на ЦСКА и би трябвало да е щастлив, че победихме. Не знам. Но ме е гняв за него, че не съумя да вкара дебютния си гол. ”, добави Турицов във връзка анулирания гол на Шагоян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР