Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов обяви, че "червените" играят добре

...
Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов обяви, че "червените" играят добре
Коментари Харесай

Гълъбов: Нямаме претенции за съперник - ние сме ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов разгласи, че "червените " играят добре под управлението на Милош Крушчич и това се виждало по резултатите.

“Като цяло бяхме готови за тежък дуел, имайки поради, че Арда играе на личен стадион. Поздравления за представянето на Арда. Едва ли сме се върнали съзнателно в отбрана. Те излязоха нападателни, ние се опитахме да им отговорим. Радвам се, че реализирахме още с първата си обстановка и запазихме преднината до края.

Създаваме положения. Само последният мач в шампионата не отбелязахме гол. Иначе вкарваме по 3-4. Днес реализирахме с единственото си състояние и се веселя, че победихме. Както са споделили - нападението печели мачовете, отбраната печели шампионата ", разяснява той.

"Нямам искания за идващ противник. Ние сме ЦСКА - излизаме и играем. Не мога да разясня дали Крушчич би трябвало да остане. Вижда се, че тимът играе добре, колективът е добър, няма разделяне на групички. Вижда се на терена, че щом има резултати, нещата вървят по верния път”, съобщи Гълъбов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР