Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров говори пред ТОПСПОРТ след дербито

...
Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров говори пред ТОПСПОРТ след дербито
Коментари Харесай

Николай Бодуров пред ТОПСПОРТ: Левски разчита на Господ!

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров приказва пред ТОПСПОРТ след дербито с Левски, приключило 2:2. Националът, който изведе своите съотборници с капитанската лента в дуела, изрази страдание от изпуснатата победа. Бранителят призна грешката си при гола на Давид Яблонски и добави, че персоналното му мнение е, че " алените " са отпаднали физически през втората част и точно заради това " сините " са осъществили нещо като напън.

Бодуров разгласи, че Левски разчита основно Господ да е с тях в мачовете им, а също по този начин съобщи, че ЦСКА не е подвластен от Фернандо Каранга.

Ето какво съобщи пред ТОПСПОРТ Николай Бодуров след дербито с Левски:

Какво е мнението ти за дербито? Защо ЦСКА не съумя да задържи задатъка си и да се поздрави с следващ триумф над Левски?

- С оглед на развоя на мача нашият тим би трябвало да съжалява, че изпусна успеха. През първото полувреме играхме доста добре. Левски вкара от статично състояние, макар че знаехме, че това е тяхната мощ. Аз бях с Яблонски, моя неточност докара до гола. Напълно си поемам отговорността. Радващо е, че по-късно обърнахме мача. През второто полувреме персоналното ми мнение е, че нашият тим отпадна физически и Левски малко ни натисна. Те не са имали нещо, кой знае какво, само че съумяха да изравнят.

 Станислав Манолев: Питайте треньора за какво ме смени
Станислав Манолев: Питайте треньора за какво ме смени

" Справедлив резултат "

Треньорско решение ли беше връщането във вашата половина през второто полувреме?

- Не. Треньорът сподели да не одобряваме играта в пред нашето наказателно поле. Но Левски губят в резултата - задължени са да излязат напред, да пресират и да се опитат да вкарат гол. Така е във футбола.

 Снимка 319207
Източник:

Споделяш ли мнението на Кирил Десподов, че Левски играе нещо, което несъмнено не е футбол?

- Аз също имам радикално друга визия за футбола като цяло. Но не и това, което Левски практикуват. Това си е тяхно решение. Явно треньорът по този начин желае да играят. Не желая да се меся в техните неща. Играят единствено в отбрана, с някакви дълги топки и разчитат нещо да стане. Разчитат Господ да е с тях в мачовете. Но не желая да изпадам в детайлности за тях. Те си гледат тяхната къща, ние нашата.

Предстоят ви доста значими мачове - за Купата на България против Ботев (Враца) и две срещи от шампионата против Славия и Лудогорец? Как ЦСКА ще се вдигне след тези три мача без триумф, с цел да гони купата?

- Вече е време да вземем да побеждаваме. Малшансът несъмнено ни преследва в последните мачове, а играем добре. Трябва и малко шанс да имаме, който на този стадий ни изневерява. Мисля, че в случай че демонстрираме неизменност, добра игра, която можем и желаеме резултатите ще дойдат. Крайно време е да стартираме да побеждаваме. Трябва да отидем в Разград с приповдигнато самочувствие и най-сетне да ги победим.

 Гриша Ганчев привиква незабавна среща, бъдещето на Стамен Белчев под въпрос
Гриша Ганчев привиква незабавна среща, бъдещето на Стамен Белчев под въпрос

Ръководството на ЦСКА желае по-добри резултати

До какъв брой ЦСКА е подвластен от головете на Фернандо Каранга?

- Не мисля, че сме подвластни от него. Тиаго вкара против Левски. От нас всеки може да вкара. Всички участваме в отбрана и нахлуване. Така упражняваме, по този начин би трябвало да е. Не сме подвластни от никого. Ако ЦСКА е подвластен, значи нещата не са добре. Просто и на Каранга 1-2 мача не му върви и му липсва късмет да вкара. Сигурен съм, че още веднъж ще дойдат головете при него. Той работи доста старателно на тренировки.

 Снимка 319205
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР