Защитникът на ЦСКА Жеферсон разказа пред globoesporte.com за престоя си

...
Защитникът на ЦСКА Жеферсон разказа пред globoesporte.com за престоя си
Коментари Харесай

Защитник засипа със суперлативи ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Жеферсон описа пред globoesporte.com за престоя си в България. Крайният защитник на „ алените “ показа, че тимът се е трансформирал доста, само че към момента остава мощен. Бразилецът се изрече ласкаво за „ армейците “ и България.

„ Останах си у дома повече от месец. Имам петгодишен наследник на име Енцо, само че той беше в Порто Алегре с майка си. Беше комплицирано, тъй като фамилията ми бе в Салвадор, само че клубът не пусна никого да се прибере. Затова трябваше да привикна. Тъй като прекарвах доста време в дома си, най-вече гледах сериали и слушах музика. Тренирах у дома и по-късно започнахме онлайн занимания. Но в този момент към този момент упражняваме обикновено. Това усъвършенства нещата. Търговските центрове и заведенията за хранене в България към този момент са отворени “, съобщи Жеферсон.

„ Върнахме се към тренировките преди към три седмици. През първата беше по настрана, като тимът беше разграничен на три групи по четирима. Тренирахме по-различно време от останалите, само че през втората седмица към този момент всички се върнахме към груповите занимания. Беше добре, тъй като искаш още веднъж да си на терена. Сега всичко е наред “, добави още бразилецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР