Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, който получи червен картон в

...
Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, който получи червен картон в
Коментари Харесай

Чорбаджийски гори за три мача, италианец от Ювентус умува над оферта от ЦСКА

 В ЦСКА със съществени искания към съдията на мача с Копенхаген
Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, който получи червен картон в края на първото полувреме в мача против Копенхаген от Лига Европа (1:2), най-вероятно ще бъде осъден за 3 мача от евротурнирите.

Това е нормалната процедура при пряк червен картон за удар без топка, какъвто бе казусът с бранителя. Така Чорбаджийски освен ще пропусне реванша в Дания през идната седмица, само че и идващите си два мача в Европа, без значение дали ще са тази година, или идващия сезон, даже и да смени клубната си принадлежност.

Същото наказване отнесоха Николай Бодуров и Кристиян Малинов за изгонванията си в реванша против Рига. Клубът апелира глобата на Бодуров, само че това не беше почетено от УЕФА. И двамата обаче ще са на линия за мача в Копенхаген, защото към този момент си изтърпяха наказването.

Междувременно стана ясно, че мечтаният от ЦСКА италиански плеймейкър Стефано Белтраме към момента не е решил къде да продължи кариерата си. Популярният италиански публицист Джанлука ди Марцио разгласи, че Ювентус, който държи правата му, е получил оферта от " армейците ".

Освен от родния гранд 25-годишният Белтраме е мечтан и от втородивизионния холандски Ден Бош. Стефано към този момент е играл чартърен в този клуб – през 2016/17 година А през вчерашния ден Ден Бош притегли централния бранител на Славия Стефан Велков.

Белтраме е отрязал шотландския Сейнт Мирън, като мениджърът на клуба Алън Стъбс разгласи, че играчът няма да продължи кариерата си на Острова. Стефано е бил част от италианските Бари, Модена, Про Верчели и Порденоне, а през миналия сезон записва 32 мача, 5 гола и 7 асистенции за Гоу Ахед Ийгълс във втора холандска дивизия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР