Защитникът на ЦСКА – Мено Кох, говори за известния и

...
Защитникът на ЦСКА – Мено Кох, говори за известния и
Коментари Харесай

Мено Кох: От малък Депай беше готов да минава през трупове, за да печели

Защитникът на ЦСКА – Мено Кох, приказва за известния и над 100-годишен нидерландски вестник " Eindhovens Dagblad ". Снажният защитник си спомни с трогване за юношеските си години в мощната академия на ПСВ Айндховен. В гарнитурите на гранда от Айндховен Кох е съотборник с Мемфис Депай, който разказва като „ подготвен да мине през трупове, с цел да победи “.

„ От първия ден на Мемфис беше ясно, че той е същински победител. Аз също желаех да спечелвам всички мачове, само че по почтен метод, като бъда най-хубавият. Мемфис беше подготвен да мине през трупове. Той в действителност искаше да завоюва всичко, а и можеше да се бори за това. Ядосваше се доста, в действителност, и напълно безпричинно, в случай че не стане неговото “, споделя Кох, смеейки се.

Menno Koch speelde bij PSV jarenlang samen met Memphis Depay en de 28-jarige verdediger denkt met mooie herinneringen terug op de gezamenlijke tijd:
— PSVPrimeur.nl (@PSV_Primeur)
„ Трябва да можеш да устоиш и да се оправиш с подобен мощен темперамент. Мемфис извади най-хубавото от някои момчета по този метод и с тази си спортна злоба. Други обаче се връщаха в черупките си малко заради манталитета му. В последна сметка - този темперамент, го заведе там, където е в този момент ", продължи играчът на ЦСКА.

Кох показа, че изпитва единствено почитание към бойния дух и манталитета на победител на Депай: „ Той постоянно е желал да бъде най-хубавият. Никога не съм го виждал да тренира неприятно. Мога единствено да изпитвам огромно почитание към това “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР