Защитникът на Тотнъм Ян Вертонген може да направи първата си

...
Защитникът на Тотнъм Ян Вертонген може да направи първата си
Коментари Харесай

Почетино: Ян Вертонген може да се завърне в игра срещу Интер

Защитникът на Тотнъм Ян Вертонген може да направи първата си поява след съвсем два месеца отвън терена. Това евентуално да стане против Интер в Шампионската лига на стадион " Уембли " в сряда, откакто се възвръща от травма, съобщи управител Маурисио Почетино.

Новината идва като подтик за Тотнъм, който би трябвало да победи Интер, с цел да има вяра да излезе от група В, където те сега са на трето място зад Барселона и италианците. Вертонген е един от стълбовете на защитата Почетино за последните няколко сезона, само че не е играл от успеха над Хъдърсфийлд на 29 септември.

Spurs manager Mauricio Pochettino insists Tottenham Hotspur are motivated to shock Europe and reach the knockout stages of the Champions League.

[@HaytersTV]#THFC #COYSpic.twitter.com/yIesa3rnrM
— Last Word On Spurs (@LastWordOnSpurs) November 27, 2018
" Ян беше подготвен да играе против Челси, само че решението ми бе Фойт и Тоби. Той е подготвен за игра. Вертонген работи толкоз интензивно през последните седмици ", съобщи Почетино.

Аржентинецът Фойт не е част от тима на Тотнъм в Шампионската лига, до момента в който неговият сътрудник от центъра на отбраната Давидсон Санчес не е в оптимална форма. " Когато Деле Али е под напън, той е необикновен. Той обича провокациите, а манталитетът му е, че той се отегчава бързо, когато не усети напън ", добави Почетино.
Шампионска Лига 5 кръг, сряда 28 ноември  Тотнъм 22:00предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР