Защитникът на Страсбург Мохамед Симакан ще се превърне в един

...
Защитникът на Страсбург Мохамед Симакан ще се превърне в един
Коментари Харесай

Млад защитник от Франция иска да играе в Милан

Защитникът на Страсбург Мохамед Симакан ще се трансформира в един от най-желаните играчи от френската Лига 1. Бранителят е мечтан, както от отбори от Франция, по този начин и от Италия, Германия, Англия и Испания. Но сътрудникът на играча Бабу Самбаге съобщи: „ Милан си е Милан. “

19-годишният футболист играе като централен бранител, само че може еднообразно добре да бъде позициониран и в дясната зона на защитата.

„ Има доста клубове, които се интересуват от Симакан. Още през януари имаше диалози с тимове от Франция, Италия, Германия, Англия и Испания “, сподели сътрудникът му пред Calciomercato.com.

Съобщава се, че той е цел на Евертън и Тотнъм.

„ Мохамед не бърза. Той знае какъв брой е значимо да извървиш стъпките последователно. Не съм сигурен каква е цената му, тъй като Страсбург държи доста на него и няма да е елементарно да бъдат уверени да го продадат “, добави още Самбаге.

„ Симакан не се интересува толкоз от страната, а от плана на клуба, който го желае. Знаем, че Италия е най-хубавото учебно заведение за младите бранители. Плюс това Милан си е Милан, а Паоло Малдини е Паоло Малдини...Това са две огромни имена в спорта “, сподели сътрудникът на Симакан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР