Защитникът на Спортинг (Лисабон) Фабио Коентрао не успя да сдържи

...
Защитникът на Спортинг (Лисабон) Фабио Коентрао не успя да сдържи
Коментари Харесай

Коентрао чупи и плаче след шока за Спортинг

Защитникът на Спортинг (Лисабон) Фабио Коентрао не съумя да сдържи страстите си в края на мача против Витория (Сетубал) нощес. Отборът на Жорже Жезус изпусна успеха в последните секунди и сдаде лидерската позиция на Порто, а Коентрао реагира бурно при промяната си.

Бившият футболист на Реал Мадрид бе сменен от Сейду Думбия незабавно след изравнителния гол за домакините, реализан от дузпа в 95-ата минута. Коентрао нервно се приближи до скамейката и стартира да удря с юмруци. После седна и заплака, крийеки лицето си с ръце.

Равенството в Сетубал е голямо отчаяние за Спортинг в свирепата конкуренция за купата с Порто и Бенфика. Преди няколко седмици " лъвовете " по сходен метод изгубиха две точки и в дербито на Лисабон, когато още веднъж инкасираха гол от дузпа в последните минути.

Спортинг изостава на точка от водача Порто, само че има и мач повече от " драконите ". Бенфика е на трето място, като нощес победи Шавеш и се приближи компактно до Спортинг. Примейра лига 19 кръг, петък 19 януари  Витория (Сетубал) 1:1краен резулат  Спортинг (Лисабон)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР