Защитникът на Славия Сашо Александров продължава да лекува травма на

...
Защитникът на Славия Сашо Александров продължава да лекува травма на
Коментари Харесай

Загорчич чака опитен играч за мача с Ботев

Защитникът на Славия Сашо Александров продължава да лекува контузия на коляното, като ще пропусне сигурно мачовете с Витоша (Бистрица) и Черно море от група " А " на Първа лига, научи Sportal.bg. Бившият футболист на Левски разтегна връзка на лявото коляно при успеха с 1:0 над Дунав в Русе. Крайният защитник към този момент от 15 дни носи шина, като всекидневно тренира във фитнеса.

От щаба на " белите " се надяват шината да бъде свалена в понеделник, с цел да може Александров в границите на 10 дни да възобнови тренировки със своите съотборници. Очаква се 31-годишният футболист да бъде разполагаем на Златомир Загорчич за мача с Ботев (Пловдив) в Коматево на 10 април. Двубоят е първи конфликт от полуфиналите за Купата на България.

При състояние, че бранителят не е подготвен за срещата с " канарчетата ", ще се завърне на терена против Пирин (Благоевград) на 13 април.
 Трима нови футболисти на първата подготовка на Славия за 2018 @@@Александров има четири мача за Славия през тази пролет, откакто записа 19 дуела в шампионата през есента в Етър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР