Защитникът на Славия Милен Гамаков заяви, че целта да белите

...
Защитникът на Славия Милен Гамаков заяви, че целта да белите
Коментари Харесай

Милен Гамаков: Целта пред Славия е Лига Европа, Лудогорец ще е шампион в следващите поне 3-4 години

Защитникът на Славия Милен Гамаков съобщи, че задачата да " белите " е през идващия сезон да играят в Лига Европа.

Бранителят е на мнение, че Левски и ЦСКА не могат да смъкват Лудогорец от първото място, като " орлите " ще са първенци в идващите най-малко 3-4 години.
 Антонис Стергиакис е №1 при тъждество на Гърция U19 с Черна гора U19
Антонис Стергиакис е №1 при тъждество на Гърция U19 с Черна гора U19

Вратарят получи оценка от 9.5

" Радващо е, че към този момент играем срещите на стадион " Славия ", където в предния дуел имаше много наши почитатели. Целта пред нас е да се класираме за Лига Европа и имам вяра, че ще успеем да се преборим. Златомир Загорчич ме употребява като централен бранител и мога да кажа, че към този момент се усещам по-добре на тази позиция, в сравнение с като отбранителен халф.

За първи път Димитър Димитров-Херо ме сложи централен защитник в Черноморец, където започнах професионалната си кариера. След това и Николай Костов ме пускаше като подобен в Ботев (Пловдив), само че е значимо един футболист да дава на всички места максимума от себе си. Имам една повиквателна за националния тим - при Любослав Пенев, който ме викна за полузащитата.

С Венци Стефанов се разбрахме за прехвърлянето ми в Славия за 2-3 минути. Благодарен съм му, че ми гласоподава доверие. Договорът ми с клуба е до края на идващия сезон.
 Светлината в края на тунела
Светлината в края на тунела

Славия изигра исторически мач в " Овча Купел "

Трябва да оправим стадионите си. В Полша, където играх, футболът е дръпнал доста около семейството на Евро 2012. До европейското състезание стадионът на Лехия (Гданск) е бил нещо като този на Монтана. Сега го употребяват единствено за тренировки, а играят на " Арена Гданск ", който е с потенциал 43 000 фенове. Мисля, че са кандидатствали за един от идващите финали в Лига Европа.
 Концерт за 106-ия рожден ден на Славия
Концерт за 106-ия рожден ден на Славия

Футболен шампионат, с присъединяване на почитатели на Славия, по случай юбилея

У нас Лудогорец ще е първенец - спор няма. Това е най-силният тим. Ще са първенци на 99%, а съгласно мен ще са първенци и в идващите 3-4 години, че и повече. Марселиньо и Клаудиу Кешеру са най-хубавите атакуващи футболисти в родния шампионат, дружно със Станислав Костов. В Левски не се вкарва толкоз елементарно гол, а той го прави в последно време. С Кирил Десподов се знаем от юношеския народен тим. Смятам, че е заслужил всичко, което реализира дотук и му искам да стигне до още по-силен тим от Каляри.

Когато бях в Полша, Кшищоф Пьонтек вкарваше, само че не биеше по този начин на очи. После звездата му изгря в Дженоа, стигна до Милан, а скоро може да отиде в някой топ тим ", показа Гамаков пред Sportal.bg.
 Славия оцени Септември на 5 лв.
Славия оцени Септември на 5 лв.

" Белите " оповестиха по кое време пускат билетите за мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР