Защитникът на ще пропусне утрешния мач от Шампионската лига срещу

...
Защитникът на ще пропусне утрешния мач от Шампионската лига срещу
Коментари Харесай

Важен за Дортмунд футболист пропуска сблъсъка с Брюж

Защитникът на ще пропусне утрешния мач от Шампионската лига против ФК, разгласи старши треньорът. Защитникът е отвън сметките поради мускулен проблем на бедрото, получен откакто вкара и двата гола за триумфа с 2:0 над в събота.

В група F белгийците имат 4 точки от два мача, до момента в който Борусия е с 3 и изостава едно място надолу.

" За наше страдание, Матс Хумелс няма да бъде с нас на следващия ден. Но се надяваме, че рехабилитацията ще му помогне да се върне в стартовия състав за събота”, добави експертът на конференцията.

През уикенда за “жълто-черните” следва доста значим дуел с първенеца.

" Ситуацията е такава, че имаме единствено един здрав централен бранител, с цел да построим четворката откъм гърба, и това е Мануел Аканджи. Така че ще преценим довечера какво ще предприемем, с цел да укрепим защитната линия”, добави швейцарецът.

Фавър също по този начин изясни, че не е доста ясно дали е допустимо присъединяване на, който не взе присъединяване в мача с Арминия поради проблеми с колената. Ако би трябвало да избира, треньорът избира норвежкия нападател да бъде подготвен за Байерн.

" Нямаме ясна визия от положението на Ерлинг все още. Но и без него ще намерим много положителни други възможности в офанзивата ", приключи треньорът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР