Защитникът на шампиона Лудогорец Антон Недялков беше обявен за най-скъпия

...
Защитникът на шампиона Лудогорец Антон Недялков беше обявен за най-скъпия
Коментари Харесай

Антон Недялков е най-скъпият играч в българското първенство

Защитникът на първенеца Лудогорец Антон Недялков беше разгласен за най-скъпия състезател в Първа лига от авторитетния немски уебсайт transfermarkt, оповестява " Меридиан мач ".

Националът към този момент коства 3,5 милиона евро и по този начин изравни съотборника си от дясната зона на защитата Сисиньо. Сайтът показва Недялков за №1, защото той покачва цената си. Любопитен е фактът, че двамата най-скъпи у нас са бранители, което е без аналог за другите европейски шампионати.

След Недялков и Сисиньо са още двама футболисти на Лудогорец. Това са Клаудиу Кешеру и Абел Анисе, които са оценени на по 3.3 милиона евро. Анисе също нараства, като до неотдавна беше оценен на 2.8 милиона евро. Петото място е за Тиаго Родригес от ЦСКА с цена от 3 милиона евро, колкото е и таза на Джоди Лукоки от Лудогорец.

В листата следват легионери от Разград, като в групата се вклинява нападателят на ЦСКА Али Соу с 2.8 милиона евро. Едва на 14-о място е един от считаните за най-хубави български футболисти сега - Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), струващ 2.2 милиона евро. Най-скъпият представител на Левски Холмар Ейолфсон е 18-и с цена от 2 милиона евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР