Защитникът на Септември Румен Трифонов бе силно разочарован след загубата

...
Защитникът на Септември Румен Трифонов бе силно разочарован след загубата
Коментари Харесай

Румен Трифонов: Това е голям срам и голямо петно за нашия отбор

Защитникът на Септември Румен Трифонов бе мощно отчаян след загубата с 0:5 от Ботев (Пловдив). Ветеранът нямаше пояснение, за какво за следващ път отборът му демонстрира две лица и рухва през второто полувреме. Той дефинира това проваляне като “голям позор и огромно леке за неговия отбор”.

“Много е тежко де си приказва след подобен мач и подобен резултат. През второто полувреме не знам за какво по този начин се получи. През първата част стояхме добре, само че Ботев вкара от една обстановка. Тогава играхме добре и владеехме топката. Липсаше ни единствено малко повече самочувствие в предни позиции. На полувремето си казахме, че би трябвало да продължим по същия метод в отбранителен проект и да сме по-смели в офанзива. За страдание се получи тъкмо противоположното. Изглеждаше, че сме събрани 5 минути преди мача - цялостен безпорядък, разпокъсани линии. Нямам обясниение. Треньорите ще кажат какво сме сбъркали, само че грешките бяха доста. Трудно ми е незабавно след мача да приказвам. Не знам за какво по този начин се получава. Не за пръв път ни се случва да рухваме през втората чст. Подобна бе обстановката и против Лудогорец. Все едно излизат два радикално разнообразни тима. Не знам на какво се дължи това нещо. Футболистите сме отговорни. От нас зависи да демонстрираме еднакав експанзия през първото и второто полувреме. Много би трябвало да работим и се надявам по най-бързия метод да забравим този мач. Това е огромен позор и огромно леке върху отбора”, съобщи Трифонов.

“Все още ми е рано да проучвам и да преценява действително нещата. Имаме опитни играчи, които не трябва да позволяваме такива спадове. През второто полувреме настава някакъв безпорядък, все едно не се познаваме. Никой не извършва напътствията на треньора” показа още бранителят.

“Отбор като нашия не може да си избира мачовете и да оставме противниците от топ 6 да ни бият по подобен метод. Трябва във всеки мач да търсим трите точки. Сега против Витоша (Бистрица) ще ни е един от най-трудните мачове, тъй като и на тях им трябват точки. Дано бързо почистим грешките. Трябва ни доста работа, сработка, само че това зависи от треньорите. Те ще кажат какво би трябвало да променим”, приключи Трифонов.

Първа лига 4 кръг, четвъртък 12 октомври  Ботев (Пловдив) 5:0краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР