Защитникът на се почувства засегнат от негативните коментари, които снимката

...
Защитникът на се почувства засегнат от негативните коментари, които снимката
Коментари Харесай

Лангле коментира усмивката си след разгрома от Байерн

Защитникът на се почувства обиден от отрицателните мнения, които фотографията му с Роберт Левандовски след мача с Байерн провокира. На фотоса французинът театралничи необятно ухилен със звездата на противника, макар че отборът му загуби с 0:3 и отпадна от Шампионска лига.
" Искам да се обърна към почитателите на Барселона. Преди всичко съм печален поради вчерашния резултат, този клуб заслужава единствено най-хубавото, а ние не можахме да го реализираме. Искам да обясня фотографията, където се усмихвам с Левандовски. Тази характерна реакция по никакъв метод не отразява възприятията ми от резултата ", написа Лангле в обществените мрежи.
" Моите полезности са неоспорими и всеки, който ме познава, е наясно с моята отдаденост и обич към специалността, Барса и изключително към нейните почитатели. Никога не бих реагирал по този метод на нещо, което ни е предизвикало толкоз доста болежка, Днес сме доста тъжни, само че в този момент имаме задача: да върнем Барса там, където заслужава да бъде ", добавя бранителят.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР