Защитникът на Сантос Лукас Верисимо все още може да премине

...
Защитникът на Сантос Лукас Верисимо все още може да премине
Коментари Харесай

Спартак отговаря днес дали ще плати 10 млн. евро за Верисимо

Защитникът на Сантос Лукас Верисимо към момента може да премине в Спартак (Москва). Отборът на Ивелин Попов съвсем се бе отказал от желанието си да притегли 22-годишния футболист, само че последните информации са, че договорка ще има, а съветският първенец ще заплати на Сантос 10 млн. евро.

" Преговорите са на стадий, на който чакаме отговора на Спартак. Утре е последният период. Не знам за какво представителите на Лукас настояват пред медиите, че ние сме блокирали прехвърлянето. Ако беше по този начин, щяхме да го публикуваме на формалния си уебсайт. Ние не носим отговорност за това какво приказват околните до футболиста ", разяснява един от шефовете на Сантос Рафаел Вита.

Преди няколко дни старши треньорът на Спартак Масимо Карера удостовери, че има предпочитание да разполага с Верисимо в състава си. Дори прехвърлянето да стане факт, " червено-белите " ще се опитат да вземат и Никола Максимович от Наполи. Причината е тежката травма на национала Георгий Джикия, който скъса кръстни връзки и е навън до края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР