Защитникът на Реал (Мадрид) Рафаел Варан разказа за подготовката на

...
Защитникът на Реал (Мадрид) Рафаел Варан разказа за подготовката на
Коментари Харесай

Варан: С всеки изминал ден ставаме все по-добри

Защитникът на Реал (Мадрид) Рафаел Варан описа за подготовката на тима за рестарта на Ла Лига.

" Всеки от нас е същински стимулиран да играе. Това освен е нашата работа, само че и нашият метод на живот. Винаги желаеме да се състезаваме, а и в този момент дълго не сме играли. Така че желанието ни да се върнем на терена е по-силно от нормално, споделя опитният френски защитник пред вестник “Марка”.

" Мисля, че с всеки минал ден подобряваме физическата си форма. Усърдно работим над всички аспекти, изключително кондиционните. Доброто възприятие още веднъж ни превзема и се подобряваме и тактически от ден дневно. Но преди всичко тимът усъвършенства ритъма и синхрона, споделя още Варан.

¡Repartiendo juego con clase!
@MarceloM12#RMCity | #HalaMadrid pic.twitter.com/kiUSqH3L3x
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 26 май 2020 година След 27 изиграни кръга Барселона води в класирането с 58 точки, пред Реал (Мадрид) с 56 и Севиля с 47. Следващият кръг би трябвало да се играе през втората седмица на юни, в случай че шампионата се възобнови.

" При такова дълго спиране, ние сме длъжни да работим старателно, с цел да се усещаме добре с топката и последователно да възвръщаме чувството за контрола върху топката. Когато сезонът се възобнови, ние би трябвало да превъзхождаме другите тимове, тъй като сме Реал (Мадрид).
¡Ya trabajamos en dos grupos!
@marianodiaz7 corrió por el césped.#RMCity | #HalaMadrid pic.twitter.com/fIvD1K0TC7
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 26 май 2020 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР