Защитникът на Реал Мадрид Ашраф Хакими говори за своето бъдеще,

...
Защитникът на Реал Мадрид Ашраф Хакими говори за своето бъдеще,
Коментари Харесай

Хакими: През юни ми предстои важно решение за моята кариера

Защитникът на Реал Мадрид Ашраф Хакими приказва за своето бъдеще, както и за тренировките по време на пандемията от ковид в Борусия (Дортмунд), където играе като преотстъпен.

" Агентът ми се занимава с контракта ми с Реал Мадрид. Не бързам за нов подобен, даже не знам какъв брой остава от сегашния ми. Горд съм от това, което върша. През юни ми следва да взема решение, като това ще бъда значима крачка за моята кариера. Не съм имал контакт с Мадрид по отношение на идващия сезон. Скоро обаче ще проведем някакъв диалог.

Achraf Hakimi: " I don't know when my contract ends, that issue is taken by my agent. I think it will be around (2022), but I don't know very well. It is the same contract that I signed in 2017. " @ellarguero pic.twitter.com/OtH07XXnDN
— Rafa (@madridreigns) April 13, 2020
Миналата седмица всеки ден вървях до подготвителната база с изключение на в неделя. Тренираме в групи - сред четирима и шестима. В други елементи от базата има други групички, само че не се засичаме. По време на седмицата сме едни и същи, само че се сменяме с всяка последваща. Тренираме във фитнеса, а по-късно и на терена, само че съвсем не стигаме до контакт един с различен. Почти всички вземаме ограничения и се къпем у дома. Тук, в Дортмунд, нещата са по-спокойни от тези в Мадрид. Оставят те да отидеш до супермаркета или да тренираш. Има няколко индивида на улицата... всичко е доста следено. Във вторник ще продължим да упражняваме в групи. Радвам се, че Бундеслигата може да се върне на 9 май, само че също по този начин би трябвало да сме взели защитни ограничения. Ще забележим какво ще стане тези седмици, с цел да забележим дали действително ще можем да играем от тази дата нататък ", съобщи Хакими за предаването El Larguero.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР