Защитникът на Пирин (Благоевград)Александър Дюлгеров застана пред камерата на Sportal.bg

...
Защитникът на Пирин (Благоевград)Александър Дюлгеров застана пред камерата на Sportal.bg
Коментари Харесай

Дюлгеров: Знам качествата на Христо Янев и какъв мотиватор е, надявам се да се спасим

Защитникът на Пирин (Благоевград)Александър Дюлгеров застана пред камерата на Sportal.bg след провеждането на благотворителния шампионат в Благоевград Scapto Cup 2022. Бранителят приказва за самия шампионат, както и за обстановката в клубния му тим.
 Футболисти на Пирин посетиха учебен шампионат Футболисти на Пирин посетиха учебен шампионат
“Поздравления за уредниците, които са се постарали. Виждам, че има много хора, които са пристигнали да поддържат тази самодейност. Трябва да има много повече такива начинания, тъй като виждате, че има доста нуждаещи се хора. Особено това, върху което се подчертава - дефибрилаторите. Видяхме даже на Европейското, където тъкмо такова нещо избави човешки живот. Радвам се, че има такава самодейност.

В последна сметка едното върви дружно с другото - да зарадваме даже и децата. Наближават коледни празници и децата би трябвало да бъдат щастливи, да посещават такива начинания, такива шампионати. Видяхте, че бяха щастливи да ни видят да играем и по-стари футболисти, и сегашни такива. Ние го вършим даже за тях.

От професионален проект няма по какъв начин да си изкривявам душата, тази година не беше това, което чаках аз персонално. Надявам се идната да е по-успешна и се надявам тимът да се избави, тъй като това е най-важното. Много го почитам Христо Янев. Знам качествата му, какъв мотиватор е, какъв психолог преди всичко. Знае по какъв начин да предразположи футболистите да играят. Просто ще му би трябвало време и в този момент в подготовката се надявам да се сработим. Напуснаха ни много хора, тимът ще има потребност от съществено укрепване. Надявам се селекцията да бъде отворена и да се спасим ”, съобщи Дюлгеров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР