Защитникът на националния отбор Николай Бодуров на практика вече е

...
Защитникът на националния отбор Николай Бодуров на практика вече е
Коментари Харесай

Сагата около Бодуров може да придобие неочакван обрат

Защитникът на националния тим Николай Бодуров на процедура към този момент е свободен сътрудник, откакто е разтрогнал контракта си с Естеглал, само че все пак може да остане в клуба. Медиите в Иран хвърлят светлина върху настоящата обстановка околко някогашния защитник на ЦСКА-София, която е много любопитна.

Както Sportal.bg към този момент заяви, Естеглал дължи пари на Бодуров и юристът на българина заплаши, че той ще скъса контракта си, в случай че клубът не се разплати с родния футболист до началото на април. В избрания период дължимата сума не е постъпила по сметката на Бодуров и той едностранно е прекратил контракта си с Естеглал.  Бодуров къса с Естеглал
Оказва се обаче, че клубното управление изкючително доста държи на българския футболист и ще се опита да го убеди да остане в отбора. В иранската преса се появиха информации, че в случай че Естеглал заплати на Бодуров, той е подготвен да подпише нов контракт за 1,5 години. Споменава се и какъв брой пари би трябвало да вземе бранителят за половин сезон - 125 000 $.

В иранското състезание се изиграха 21 от общо 30 кръга преди шампионатът да бъде пресечен поради епидемията с ковид. Естеглал е на 4-о място с 36 точки - една по-малко от втория и третия, надлежно Сепахан и трактор. Убедителен водач е Персеполис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР