Защитникът на националния отбор на Англия Джон Стоунс вярва, че

...
Защитникът на националния отбор на Англия Джон Стоунс вярва, че
Коментари Харесай

В Англия: Много сме силни на статични положения

Защитникът на националния тим на Англия Джон Стоунс има вяра, че той и съотборниците му са най-силни при играта от статични положения. Англичаните означиха след корнери и двата си гола при триумфа с 2:1 над Тунис и ще се опитат да прибавят още такива в мача с Панама от група "G ".

"Работихме два или три дни преди мача тъкмо върху корнерите и това се отплати. До момента на това състезание има доста голове, осъществени от статични положения, тъй че би трябвало да внимаваме за тях и да ги използваме ", сподели Стоунс.

"За да печелим, би трябвало да използваме мощните си страни, а играта с глава е нашето оръжие. Да вкараме два гола против Тунис по този метод бе същинска премия за усърдните тренировки ", добави бранителят на Манчестър Сити.

"Играчите на Тунис първоначално ни пазеха зоново, по-късно персонално, само че за нас това е без значение, щом сме вкарали два гола ", сподели още Стоунс и добави, че в действителност се любува на ролята си на централен бранител в отбранителна линия от трима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР