Защитникът на Наполи Калиду Кулибали заяви, че няма нищо против

...
Защитникът на Наполи Калиду Кулибали заяви, че няма нищо против
Коментари Харесай

Кулибали готов да завърши кариерата си в Наполи

Защитникът на Наполи Калиду Кулибали съобщи, че няма нищо срещу да приключи кариерата си в клуба. Бранителят е мечтан от редица европейски грандове, само че добави, че не мисли за овакантяване.

" Семейството ми се усеща доста добре тук и то ме кара да се усещам благополучен. Не желая да съм прочут като " Мистър 100 милиона ". Колко коствам вземат решение шефовете. Аз мисля единствено за представянето ми на терена ", показа Кулибали в изявление за " Гадзета дело Спорт ".

" Във футбола в никакъв случай не знаеш какво ще пристигна зад ъгъла. Никога не съм приказвал с клуба за овакантяване. Трябва да намерим решение и ще го създадем, само че в никакъв случай не сме говорили за трансферния пазар.

Kalidou Koulibaly: " Napoli? Voglio restare ma non mi piace illudere nessuno " - https://t.co/A4DJgAxZPW pic.twitter.com/1Z3wLjkdZH
— Il Napoli Online (@ilnapolionline) July 11, 2020
Ще забележим какво ще реши президента и дали ще ми предложи удължение на контракта, което би ми разрешило да приключа кариерата си в Наполи. Все още имам контракт за още три години, тъй че има много време. Не мисля за нищо друго с изключение на за Наполи ", сподели още той.

Попитан дали е подготвен да прекара остатъка от кариерата си в Наполи, той отговори: " Няма да кажа " не ", тъй като не желая да излъжа някой. Знаем по какъв начин са нещата във футбола. Може да кажеш, че ще останеш, а по-късно да бъдеш продаден. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР