Защитникът на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо се връща в родината

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо се връща в родината
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и с изходящ трансфер

Защитникът на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо се връща в родината си Аржентина, като ще подпише контракт с Естудиантес, похвалиха се от клуба от Ла Плата на формалния си туитър-профил. Детайли по договорката не се афишират, само че съгласно " Скай Спортс " 29-годишният Рохо отива в Естудиантес чартърен до края на сезона. Като младеж бранителят е минал тъкмо през школата на този клуб, само че през този сезон има едвам девет мача за Манчестър Юнайтед във всички шампионати. Последният му мач беше при успеха с 3:1 над Брайтън през ноември.

И откакто централният бранител Ерик Бaйи се възвърне от дълго лекуваната травма на коляното, то излиза наяве, че за Рохо напълно няма да има място в състава на Оле Гунар Солскяер. Така при " алените дяволи " сега остават четирима здрави централни бранители: Хари Магуайър, Виктор Линдельоф, Бейли и Фил Джоунс.

Единствен с контузия продължава да бъде Аксел Туанзебе, който не се чака да бъде подготвен за игра преди спирането за националните тимове през март. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР