Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу заяви, че сезонът във

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу заяви, че сезонът във
Коментари Харесай

Защитник на Манчестър Юнайтед иска анулиране на сезона в Англия

Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу съобщи, че сезонът във Висшата лига би трябвало да бъде преустановен и анулиран поради рецесията с ковид във Англия. Ръководството на британския хайлайф и клубовете към този момент няколко пъти показаха желанието си акцията да бъде довършена в цялостния си тип, без значение по кое време ще е допустимо това, само че някои от играчите, измежду които и Шоу, не са съгласни с това.

" Зачеркнете този сезон и да започваме изначало. Това е единственият вид. Ако не можем да продължим, то би трябвало да анулираме сезона. Феновете са извънредно значими. Сега го разбираме даже повече от преди. Спортът е основан за почитателите. Ако няма почитатели по трибуните, нищо не е същото. Нашите последователи са невероятни и постоянно ни поддържат ", разяснява 24-годишният Шоу по време на благотворително събитие на УНИЦЕФ.

При преустановяване на сезона безконечният противник на " алените дяволи " Ливърпул няма да има опцията а завоюва първа купа във Висшата лига от 30 години насам.

Миналата седмица звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне съобщи, че идващият сезон би трябвало да е с приоритет пред сегашния и че сегашната акция би трябвало да бъде прекъсната, в случай че продължаването ѝ обърква проектите на идната.

От УЕФА обаче обявиха, че би трябвало да се направи всичко допустимо шампионатите да бъдат приключени, а преждевременното им преустановяване може да значи, че тимовете от съответната лига няма да бъдат позволени до присъединяване в евротурнирите. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР