Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Баи е готов да отхвърли

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Баи е готов да отхвърли
Коментари Харесай

Разстроеният Баи отказва нов договор с Ман Юнайтед

Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Баи е подготвен да отхвърли предлагането на клуба за нов контракт, твърди „ Sun “. Бранителят се притеснява, че „ алените дяволи “ ще му предложат нов договор, единствено с цел да си подсигурява по-голяма сума при негова възможна продажба през лятото.

Националът на Кот д'Ивоар, който има контракт до края на идващия сезон, е все по-разочарован от неналичието на игрово време под управлението на мениджъра Оле Гунар Солскяер, като е останал извънредно отчаян и сърдит от този факт.

Въпреки че играе в първия 1/8-финален дуел в Лига Европа против Милан, 26-годишният бранител не взе присъединяване при успеха на Юнайтед в гостуването в Италия предходната седмица. Това е била последната капка самообладание у Баи, чието бъдещето наподобява, че е надалеч от „ Олд Трафорд “. Бранителят не взе присъединяване в последните три мача на тима във всички шампионати.

Преди време се появи информация, че „ алените дяволи “ са подготвени да предложат на 26-годишния бранител удължение на сегашния му договор с спомагателни 12 месеца.

„ Sun “ написа още, че през уикенда той е декларирал пред свои другари, че има вяра, че в никакъв случай няма да се употребява с доверието на Солскяер и, че клубът желае единствено той да подпише удължение на контракта, с цел да може клубът да вземе повече пари от него през летния трансферен прозорец.

През актуалната акция Баи е изиграл 15 мача във всички шампионати, като се е отчел с една асистенция и два жълти картона.

Furious Eric Bailly plans to snub new Man Utd deal after AC Milan snub |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР