Защитникът на Манчестър Юнайтед Алекс Телес отново е дал положителна

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Алекс Телес отново е дал положителна
Коментари Харесай

Защитникът на Манчестър Юнайтед е заразен с COVID-19 за втори път!

Защитникът на Манчестър Юнайтед Алекс Телес още веднъж е дал позитивна проба за COVID-19. 27-годишният бразилец към този момент пропусна четири мача на " Червените дяволи ", откакто бе инфектиран с ковид през октомври. След като изкара наложителната карантина, футболистът бе извикан в националния тим на Бразилия, като преди този момент бе дал отрицателен тест. Той даже се появи в игра като промяна в мача с Венецуела (1:0) в петък.

След срещата обаче той още веднъж е бил тестван и тестът се е оказала позитивна. От Бразилската футболна федерация потвърдиха това, като на мястото на Телес бе извикан Гилерме Арана. Телес ще бъде тестван още един път, и в случай че и втората му проба е положителна, той няма да пътува за мача с Уругвай, а футболистът ще би трябвало за повторно да бъде подложен в изолираност.

Това ще е огромен удар за мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който досега съумя да употребява Телес единствено в един мач - с ПСЖ в Шампионската лига. Още по-неприятното за наставника е, че и другият ляв бранител Люк Шоу е с травма и ще отсъства към месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР