Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър призна, че желанието на

...
Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър призна, че желанието на
Коментари Харесай

Кайл Уокър: Искаме да доминираме в Англия

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър призна, че желанието на всички в клуба е да продължат да преобладават в Англия. “Гражданите” завоюваха купата по решителен метод през предишния сезон и в този момент апетитите им по никакъв начин не са намалели, а в противен случай - чакат да реализират нов безапелационен триумф.

“Очевидно е, че Пеп не се задоволява с една купа, а същото се отнася и за нас. Не желая да звъча пренебрежително, само че ние желаеме да преобладаваме в британския футбол. Смятам, че имаме играчите и мениджърът, с цел да създадем сходно нещо, тъй че просто би трябвало да го слушаме. Всеки ден се учим и се опитваме да се нагаждаме към разнообразни тактики и обединения. Това е нещо, което би трябвало да вършим дружно - управител и играчи - с цел да сме сигурни, че ще преобладаваме в британския футбол”, съобщи Уокър.

“Не пристигнах в Манчестър Сити просто с цел да печеля първата си купа и по-късно да си почивам. Гладен съм за още. Има доста провокации и доста положителни тимове в Премиър лийг. Дори клуб като Евертън похарчи много пари на трансферния пазар и ще бъде сложен противник. Премиър лийг е състезание на изненадите. Помните какво направи Лестър, тъй че същото може да стори и всеки различен. Нека изчакаме и да забележим какво ще се случи”, добави бранителят.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР