Защитникът на Манчестър Сити и английския национален отбор Джо Стоунс

...
Защитникът на Манчестър Сити и английския национален отбор Джо Стоунс
Коментари Харесай

"Той ме наблюдава": Бивша съпруга прати полиция на английски национал

Защитникът на " Манчестър Сити " и британския народен тим Джо Стоунс е имал среща с полицията в края на април и е трябвало да дава пояснения за връзки с някогашната си брачна половинка Мили Савидж.

Красивата брюнетка се оплакала на управляващите, откакто получила известия от футболиста, по които съди, че той продължава да има достъп до камерите в къщата, в която са живели преди, а в този момент тя населява дружно с тригодишната им щерка, разкрива " Сън ".

Двамата се разделиха в края на 2018 година, като Стоунс остави към този момент някогашната си брачна половинка и детето им да продължат да живеят в парцела в Манчестър, оценен на над 6 млн. паунда.

" Мили беше сама и се притесняваше, че я следят. Почувства се уязвима. Полицията посети Стоунс с края на предишния месец, с цел да го разпита. Той се изнесе, откакто двамата се разделиха, само че продължаваше да има достъп до камерите в къщата. Мили получи няколко известия от него, от които излиза наяве, че той знае по кое време тя влиза и излиза от къщата. Това я тормози ", споделя източникът на " Сън ".

" Охранителните камери следят вътре и отвън парцела. Последните 18 месеца бяха тежки за Мили, само че тя съумя да ги преживее. Това обаче ѝ върна спомените и безпокойството ", прибавя още той.

Според изданието, служителите на реда деликатно са изслушали футболиста и не са подхванали по-нататъшни ограничения.

Самият Стоунс към този момент има друга половинка. Двамата с Оливия Нейлър живеят наоколо до някогашната му жена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР