Защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс вижда бъдещето си на

...
Защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс вижда бъдещето си на
Коментари Харесай

Джон Стоунс вижда бъдещето си в Сити

Защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс вижда бъдещето си на “Етихад”, макар спекулациите, че той ще напусне, които се появиха след незадоволителната му форма. Националът на Англия се свързва с трансфер в Евертън или Арсенал, като от ден на ден се смята, че той няма място в състава на Джосеп Гуардиола. Мениджърът от ден на ден избира да сложи в центъра на отбраната си отбранителния полузащитник Фернандиньо или младия Ерик Гарсия, което лимитира доста опциите за изява на Стоунс.

“Наистина е разочароващо от персонална позиция. Повторни травми, а по-късно и леки пострадвания след спирането на сезона. Наистина е разочароващо. Опитвам се и считам, че се оправям с това да бъда положителен и подготвен, когато ме извикат. Така че се усещам подготвен да се боря за ФА Къп този уикенд и по-късно в Шампионската лига. Мисля, че съм на верния път. Хубаво е, когато имаш тази постоянност, когато играеш и поддържаш добра форма”, признава пред Sky Sports Стоунс.
John Stones admits to Man City 'frustration'https://t.co/GT4yznFer7 pic.twitter.com/MN2161buj3
— Everton FC News (@LivEchoEFC) July 16, 2020 Защитникът бе титуляр в последната среща на “гражданите”, когато съумяха да се наложат над Борнемут с 2:1. Въпреки това обаче, Стоунс изрази своето неодобрение от гола, който тимът му позволи в края на мача: “Към края на срещата усетих, че имаме проблем със задържането на топката и това докара до допускане на гол. Наистина е разочароващо, че ни означиха. Защитавахме се толкоз добре цялостен мач, а те в действителност направиха сложна нашата задача в защита”.

Сити притегли Стоунс от състава на Евертън за близо 48 милиона паунда през 2016-а, като се спекулира, че той може да се завърне в тима на “карамелите”. През този сезон бранителят има общи 23 мача във всички шампионат, в които е направил и 1 асистенция. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР