Защитникът на мадридския Атлетико Стефан Савич говори за радостта от

...
Защитникът на мадридския Атлетико Стефан Савич говори за радостта от
Коментари Харесай

Стефан Савич: Чувствам се като малко дете, на което току-що са му подарили първата топка

Защитникът на мадридския Атлетико Стефан Савич приказва за насладата от опцията да се върне още веднъж на терена. Той рита топката на обикновено игрище за първи път от два месеца и половина, когато избухна пандемията, причиена от ковид.

Последният мач на Атлетико преди спирането на сезона в Европа беше успеха над Ливърпул с 3:2 в Шампионската лига, която ги класира на четвъртфинал в шампионата. Но еуфорията бързо мина в отчаяние, откакто Испания се оказа втората най-засегната страна в Европа от новото заболяване, а Савич призна, че е прекарал това време единствено вкъщи. Рестрикциите в Испания бяха разхлабени едвам предходната седмица, като тимовете от първите две дивизии в страната се върнаха към самостоятелни тренировки - част от четиристепенния проект, разгласен от държавното управление на иберийската страна.

" Чувствам се като малко дете, на което преди малко са му подарили първата топка и то отива да рита с приятелите на поляната. Много съм благополучен още веднъж на терена, само че без съотборници чувството не е същото ", призна Савич във видео конференция с публицистите. Бранителят и другите от тима сега вършат самостоятелна работа с топка като дрибъл и удари на празна врата, само че идната седмица евентуално ще стартират да се събират на дребни групи.

От Футболната лига възнамеряват шампионата в Испания да се възобнови на 12 юни, само че за момента няма позитивни индикации от държавното управление на страната.

" Нямам никакви терзания. Гледам напред, тъй като постоянно е по-добре да си на терена, в сравнение с да бездействаш вкъщи ", съобщи още обнадежденият черногорец.
 Диего Симеоне към момента се надява, че ще поеме Аржентина
Диего Симеоне към момента се надява, че ще поеме Аржентина

" Всичко би трябвало да се случи в верния миг и на вярното място "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР