Защитникът на Лудогорец Козмин Моци призна пред румънското издание Проспорт,

...
Защитникът на Лудогорец Козмин Моци призна пред румънското издание Проспорт,
Коментари Харесай

Легендата на Лудогорец Козмин Моци обмисля край на кариерата

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци призна пред румънското издание " Проспорт ", че обмисля да постави завършек на кариерата си. 35-годишният футболист добави още, че не счита, че към този момент има шансове да играе за националния тим.

" От лятото имам контракт за още една година, а по-късно ще би трябвало да преценява доста неща. Дъщеря ми би трябвало да тръгне на учебно заведение след година. Ще забележим дали ще продължа да играя, или ще остана в клуба.

Трудно е. Не съм играл доста за клуба си през този сезон и мисля, че Мирел Радой има доста положителни млади играчи на моя пост, на които може да разчита.

Мачът със Стяуа промени живота ми. След срещата отпътувах за две седмици, само че едвам когато се прибрах в Разград, разбрах какво съм направил.

Говорили сме няколко с Кирил Домусчиев. Не знам дали се виждаме и по два пъти в годината. Той идва на наши мачове, само че през този сезон не беше на всичките ни срещи от Лига Европа. По принцип не влиза в съблекалнята. Случвало се е доста рядко. Може би два пъти - след 2:2 против Цървена звезда и след мача против Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Извън това, доста рядко сме се срещали ", съобщи Моци.

Бранителят играе в Лудогорец от 2012 година и се трансформира в една от легендите на клуба. Моци закупи известност около реванша в Шампионската лига през 2014 година против Стяуа. Тогава румънецът застана на вратата при дузпите и направи две спасявания, като по този начин прати тима си в груповата фаза на шампионата. След това от клуба взеха решение трибуната в Разград да носи неговото име.
 Анисе разкри, че една от звездите на Лудогорец си потегля
Анисе разкри, че една от звездите на Лудогорец си потегля

Сбогува се с него в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР