Защитникът на Лудогорец Козмин Моци бе наказан за един мач

...
Защитникът на Лудогорец Козмин Моци бе наказан за един мач
Коментари Харесай

Наказаха Моци за един мач, глоба за "Левски"

Защитникът на " Лудогорец " Козмин Моци бе осъден за един мач и с санкция в размер на 400 лв. поради изгонването му по време на дербито с " Левски " в неделя.

В 80-ата минута на дуела, игран на националния стадион " Васил Левски ", румънецът оформи крайния резултат 2:0 след дузпа и се зарадва пред бранш " Б ". Това вбеси " сините " почитатели, които нахлуха на пистата. Един от тях се трансформира в интернет сензация, откакто скочи върху тунела пред централната естрада и пропадна вътре. Привърженикът бе наказан по бързата процедура на 1000 лева санкция и едногодишна възбрана да посещава спортни събития.
Осъдиха летящия почитател на " Левски " по бързата процедура (ВИДЕО) Привърженикът няма право да посещава футболни мачове една година
Моци, който към този момент имаше жълт картон, получи още един и напусна терена с полицейски кордон.

" Левски " също е глобен от Дисциплинарната комисия към БФС. Клубът ще би трябвало да заплати общо 5000 лева - 2000 лева за навлизане на аудитория, 2000 лева за хвърлени предмети и 1000 лева за реплики към длъжностни лица. Отделно треньорът на вратарите Димитър Иванков, който потърси сметка от Моци непосредствено на терена и бе отхвърлен, е санкциониран с 1000 лева и осъден за един мач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР