Защитникът на Лудогорец Игор Пластун даде мнението си след поражението

...
Защитникът на Лудогорец Игор Пластун даде мнението си след поражението
Коментари Харесай

Пластун: Ако не се подобрим, ще е трудно да влезем в Шампионската лига

Защитникът на Лудогорец Игор Пластун даде мнението си след провалянето с 1:2 от Шамрок в Ирландия. Въпреки провалянето, "орлите " съумяха да се класират за идната фаза. Бранителят е на мнение, че срещата би трябвало да е урок за тима.

"Мисля, че това не беше най-хубавият дуел за нас. Особено първото полувреме. Играхме друго и беше мъчно след първото полувреме. В началото на второто полувреме с аления картон стана още по-трудно. Показахме, че имаме темперамент. С 10 души играхме по-добре, в сравнение с с 11. На полувремето влязоха хора, които свършиха добра работа. Все още сме тим с темперамент, качество, само че би трябвало да се поучим от това, което видяхме. Ако си позволим да играем като през първото полувреме, ще е мъчно да реализираме освен това. На терена би трябвало да сме по-уверени ", стартира Пластун.

"За мен беше най-трудно тъй като от 45-ата минута имам възприятието, че в много огромна част от времето се защитавахме. Губехме елементарно топката, когато стигнем до тяхната половина. За бранител това е мното мъчно. Трябва да сътворяваме повече пространства сред линиите, да играем повече в тяхната половина. Това е значим урок за нас. Ако нашият тим желае да реализира нещо, тъй като всички обичат да приказват за Шампионската лига, в случай че не се подобрим, ще е мъчно да реализираме това. След една седмица ни следва другият противник - Динамо Загреб, само че би трябвало да сме по-добри на терена ".

"Беше мъчно за нас. Няма да кажа нищо за рефера, само че за мен беше прекомерно. Всеки фаул беше жълт картон. След тези моменти бяхме напрегнат. Шоу е млад играч, с качества. Това е урок и за него. Отборът се труди опирито и стартира да играе по-добре с 10 души ", сподели още бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР