Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев сподели след класирането на българския

...
Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев сподели след класирането на българския
Коментари Харесай

Терзиев: Искаме голям отбор, голямо име на жребия

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев показа след класирането на българския първенец в квалификационния стадий на Лига Европа, че всички в отбора чакат сериозен противник на 1/16-финалите на конкуренцията.

Лудогорец направи 1:1 против Ференцварош в Разград, което бе задоволително за сполучливия завършек на битката в групата.

„ Получи се един доста добър мач. Два равностойни тима, радостно е, че излизаме като печеливши в този мач, макар че не победихме. Чувствата са малко смесени, защото изпуснахме успеха в последната минута. Не мисля, че ни изненадаха с нещо, бяхме ги разузнали доста добре”, показа Терзиев.

„ Мога да кажа, че акцията до този миг в Европа е доста добра. Изключително мощни тимове бяха в групата. Радостно е, че успяхме да излезем от тази сериозна група. Виждаме какъв брой е мъчно въобще български тим да се класира в групите, камо ли да излезе от тях. Всички желаеме идващият съперник да бъде огромно име, огромен тим, с цел да напълним стадиона и да изиграем един влиятелен мач”, сподели още бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР