Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев сподели очакванията си за предстоящото

...
Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев сподели очакванията си за предстоящото
Коментари Харесай

Георги Терзиев: Имах оферти, но щом съм в Лудогорец, значи съм доволен

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев показа упованията си за идното дерби с Левски, с което ще се рестартира родното състезание. Той е оптимист, че разградчани ще вземат реванш за отпадането от Купата на България след дузпи.

" Вижда се, че има огромно предпочитание във всички, тъй като в тази огромна пауза ни липсваше футболът. Получи се добра среща, поради, че е последна преди формалните мачове. Изиграхме един добър мач за времето, в което сме се подготвяли ", съобщи Терзиев след контролната среща с Дунав, извоювана с 4:0.

" Няма по какъв начин 2 месеца да поддържаш това равнище, каквито и извършения да правиш. И това е ясно за всички спортни хора. Затова е значимо треньорите да намерят точната рецепта, с която да извлекат максимума от всеки. Предполагам, че изключително в първите мачове, равнището няма да е същото, както преди. Но това е изцяло обикновено. Виждаме и в Германия, че темпото на игра не е това, което беше. "  Павел Върба: Искаме да си върнем на Левски! Дяков пропуща мача (видео)

Защитникът съобщи, че не се тормози от допир със своите съперници.

" Честно казано, не виждам боязън. Да, съблюдаваме разпоредбите, доколкото можем, използваме маски, само че спортът е подобен, че няма по какъв начин да се пазиш от това да не се докоснеш с съперника. Просто се надяваме да няма заболели, последователно това да отмине и да няма проблеми ", призна Терзиев.

" Не е прелестно, тъй като те имат доста почитатели, които се веселя, че са зад тима. При такаав обстановка губи целият футбол. Надявам се по-бързо да се стабилизират, тъй като е добре да има мощни тимове ", съобщи Терзиев по отношение на обстановката в Левски.

" Преди 10 години тимовете бяха Левски и ЦСКА и като дете съм бил от Левски, тъй като татко ми е от Левски. Детето поема от родителите си, само че в този момент децата виждат кои са спечелили и има от ден на ден от Лудогорец. "

" За никого не е приятна тази конюнктура. Тази неизясненост убива всеки, по тази причина им поисквам да се оправят нещата по-бързо и да се стабилизират. "

" Преди няколко месеца преподписах за 3 години, тъй че договорът ми е до 2023 година ", призна Терзиев в предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт.

" Имал съм няколко предложения, само че не искам да изпадам в детайлности. Щом съм останал тук, значи съм удовлетворен и това ме прави благополучен. "

Терзиев се върна и към интервала си, в който бе на проби в Нюкасъл.

" Сега се шуми към тях и ми става прелестно, тъй като съм видял неща, които може би в България не биха достигнали - като организация, като база, като стадион. Може би единствено Лудогорец може да се мери. Тогава имах достойнството да се пипна до Майкъл Оуен, тъй че съм извънредно щастлив. В една двустранна игра бях против него. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР