Защитникът на Локомотив (Пд) Стивън Езе няма да пътува за

...
Защитникът на Локомотив (Пд) Стивън Езе няма да пътува за
Коментари Харесай

"Локо" сезира УЕФА за забавена френска виза на Езе

Защитникът на " Локомотив " (Пд) Стивън Езе няма да пътува за Франция за реванша против " Страсбург " от III кръг на квалификациите в Лига Европа. Причината е забавена виза на нигериеца, за което притежателят на пловдивчани Христо Крушарски заподозря интервенция на противника и през вчерашния ден стачкува персонално пред френското посолство в София.

" Обясниха ни, че това било процедура - съобщи босът след диалог със чиновници в задачата. - Според мен " Страсбург " е забъркан. Това не може да се случи без тяхна интервенция. Написаха куп тъжби. Сезирали сме УЕФА, ФИФА, Министерския съвет и Президентството. Всички наши институции се намесиха. От УЕФА и ФИФА не съм сигурен. Вече всичко е свършило. Да чакаме мача и да се надяваме на триумф. Има Господ и гледа. Мисля, че ще има нов български пестник във Франция. Важното е да ги бием. Дали ще се класираме не е значимо. "

Същевременно от УЕФА постановиха глоба на " Локо " (Пд) поради демонстрация на расизъм от страна на почитателите по време на първия мач със " Страсбург " (0:1) предходната седмица. За идващия домашен мач в евротурнирите бранш В на стадиона в пловдивския парк Лаута ще бъде затворен за аудитория и ще бъде затрупан с банер с надпис #EqualGame и логото на УЕФА.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР