Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, не скри разочарованието

...
Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, не скри разочарованието
Коментари Харесай

Ван Дайк не се съгласи с думите на Клоп за стила на Тотнъм

Защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, не скри разочарованието си от равенството 1:1 с Тотнъм. Бранителят показа също, че не е склонен с думите на своя управител Юрген Клоп, който съобщи, че е желал да види повече от „ шпорите “ в нападателен проект.

„ Не наподобява като да сме избавили точката. Очевидно знаехме проекта им на игра, знаехме и качеството, което имат. Разочароващо е да губим точки, само че би трябвало да се възстановим и да изиграем останалите мачове. Предстоят ни забавни мачове и в този момент би трябвало да превъзмогнем разочарованието против Астън Вила”, стартира нидерландецът.

Virgil van Dijk disagrees with Jurgen Klopp over Tottenham claim
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC)
След конфликта на „ Анфийлд “, мениджърът на "червените " Юрген Клоп съобщи, че Тотнъм е трябвало да предложи много повече със своите качества в атакуващ проект, а не да разчита на контраатаки. Защитникът обаче изрази мнение, че лондончани заслужават почит поради метода им на игра в защита, като съобщи: „ Те имат тези качества, само че би трябвало да си добре проведен и да се връщаш в отбрана. Мисля, че губехме топката в много рискови зони, от които те можеше да се възползват “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР