Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е новият фаворит за

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е новият фаворит за
Коментари Харесай

Кой е фаворит за Златната топка?

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е новият любимец за продобиване на “Златната топка”. Това проличава от променените коефициенти от страна на някои букмейкъри в последните дни, които правят оценка възможностите на холандеца да вдигне влиятелното отличие на 1,90. В същото време коефициентът на Лионел Меси е 2,75, а трети в тази самобитна ранглиста е Мохамед Салах с коефициент 6,50.

По-надолу в подреждането на
букмейкърите виждаме Кристиано Роналдо с коефициент 7 и стражът на Ливърпул Алисон, който бе разгласен за Най-добър вратар в Премиър лийг, Шампионската лига и Копа Америка. Бразилецът е с коефициент 8 за продобиване на “Златната топка”.

Ван Дайк изигра страховит сезон с екипа на Ливърпул и бе в основата на спечелването на трофея в Шампионската лига. Той направи и мощни мачове в Премиър лийг, и въпреки отборът му да остана със сребърните медали, холандецът получи премията за Най-добър състезател в Англия. Ван Дайк се показа мощно и с националния тим на Холандия, с който игра край в шампионата Лига на нациите, само че загуби от Португалия. Ако той завоюва “Златната топка”, това ще е първи успех за бранител от 2006 година насам, когато трофея подвигна Фабио Канаваро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР