Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е категоричен, че Хари

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е категоричен, че Хари
Коментари Харесай

Върджил ван Дайк: Нямаше дузпи, Кейн симулира


Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк е безапелационен, че Хари Кейн е играл непочтено при обстановката с първата дузпа във вчерашния мач сред двата тима (2:2).

В заключителните минути на постоянното време Кейн създаде дузпа, падайки след най-малък контакт с вратаря Лорис Кариус.

Кейн застана зад бялата точка, само че Кариус парира удара му. По-късно нападателят съумя да се разпише от друга дузпа, която бе отсъдена в спомагателното време и също бе много противоречива, за нарушаване с коляно на Ван Дайк против Ерик Ламела. Тук 11-метров углавен удар също е нямало, убеден е Ван Дайк.

"Мисля, че си беше гмуркане. Ясно бе, че се гмурна, само че никой не приказва за това. Може да се дискутира в първия случай имаше ли засада, персонално аз считам, че имаше. Реферът и помощникът му взеха решение друго и отсъдиха дузпа, само че добре, че не я вкараха. Относно втората, видях придвижването му и дръпнах крайници си, само че Ламела просто застана с тяло пред топката и падна по-късно.

Първоначално арбитърът реши играта да продължи, само че страничният арбитър видя друго и съм доста отчаян. Ясно беше, че нямаше дузпи и в двата случая", разяснява Ван Дайк. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР