Защитникът на Ливърпул Жоел Матип подписа нов, дългогодишен договор с

...
Защитникът на Ливърпул Жоел Матип подписа нов, дългогодишен договор с
Коментари Харесай

Официално: Матип се обвърза за дълго време с Ливърпул

Защитникът на Ливърпул Жоел Матип подписа нов, дълготраен контракт с европейския клубен първенец. Централният бранител парафира своя нов договор в петък въз основата Мелууд, обвързвайки бъдещето си с „ червените”. Договорът на камерунския защитник ще е до 2024-а година и е за нови пет години.

„ Чувството да бъда част от този клуб е необикновено. Усещането е ужасно. Отвън се знае, че Ливърпул е огромен клуб, само че когато си вътре, тогава имаш опция „ от първа ръка” да схванеш, че това в действителност е по този начин. Във всички страни имаме голяма поддръжка. Благодарен съм, че имам опцията да играя тук”, разяснява Матип пред уеб страницата на „ червените”.

„ Имаме млад и надарен състав и мисля, че всеки един от нас е гладен за триумфи. Вече сме наясно какво е възприятието да спечелиш нещо огромно и желаеме това чувство да продължава. Има толкоз доста купи за печелене, а никой не знае къде може да е краят. Работим крепко, с цел да сполучим, пък ще забележим какво ще стане. Чест е за мен да играя за Ливърпул. Щастлив съм, че хората считат, че правя добра работа и клубът желае да ме запази”, продължи камерунецът.

✍️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР